(Bedrijfs)Catering

 

 

We zijn er voor iedere catering op maat 7 dagen per week!!  

Vandaag de dag rijden we inmiddels met 3 elektrische busjes om de binnenstad van Steenwijk te voorzien van onze warme maaltijden! Hiermee willen wij ons steentje bijdragen aan de vermindering van stikstof en CO2, 1 van de redenen om over te stappen op onze elektrische bestelauto’s, deze zijn te herkennen aan de sticker achterop.

 

Wilt u lunchpakketten voor een dagtrip bijv?

 

Deze worden naar de wens van de opdracht ingevuld, u geeft aan wat u er in wilt hebben en wij verzorgen de rest.

Wilt u pistoletjes of zachte broodjes, frisdrank of wijnen, fruit of candy bars, plastic of papieren tas?

Alles is mogelijk!

Feestjes, house- en of gardenwarming, verjaardag?,

wilt u net eens iets anders, maar niet uren in de keuken staan? Maak dan gebruik van onze cateringmogelijkheden!

Wij hebben geen “standaard” voorbeelden. Middels een bezoek en een gesprek gaan wij “brainstormen” om een passend voorstel te maken zodat het een geheel persoonlijk evenement wordt!

Tevens bieden wij de mogelijkheid om bijv. party tenten, bierbankjes, tafels, stoelen, statafels, servies of glaswerk aan te leveren!

Voor het verzorgen van een bbq hebben wij een Boretti houtskool bbq voor maximaal 15 personen. Wilt u zelf lekker bbq een of wilt u het door ons laten doen, aan u de keuze! 

En zo zijn er veel mogelijkheden die om een invulling vragen waar wij graag aan mee werken, bent u toe aan een leuk en gezellig evenement neem dan kontakt met ons op voor de mogelijkheden,

Telefoonnummer: 06-21262233 of mail naar: info@hetpakhuys.eu